Facebook
Radno vrijeme: pon, sri, pet od 8 do 16; uto čet od 12 do 19

Dobrodošli na Rolete-Roloplast.hr! Vrhunska kvaliteta ugradnje i održavanja roleta, zavjesa i tendi
Najbolji odnos cijene i kvalitete!

Mreže protiv insekata – komarnici

komarniciMrežice protiv insekata su jednostavno i učinkovito rješenje za sprečavanje ulaska različitih buba, muha, skakavaca, komaraca i ostalih kukaca u Vaš prostor, a ujedno dopuštaju ulaz svježeg zraka. U ponudi imamo mrežice u tri osnovne izvedbe: fiksne, rolo i krilne. Lako se montiraju na prozore i vrata.

 

Mrežicom protiv insekata na Vašim prozorima i vratima postižete:

  • 100% učinkovitost zaštite od insekata
  • laganu montažu i demontažu
  • prozračnost prostorije
  • nesmetan pogled iz prostorije prema van
  • jednostavno rukovanje
  • otpornost na sve vremenske uvjete

 

Fiksni komarnici

Fiksni_komarnikOkvir komarnika je izrađen od visokokvalitetnog ekstrudiranog aluminij, a mrežice od staklenih vlakana obloženih plastikom. Zovemo ih fiksnim jer nisu predviđeni za svakodnevnu montažu i demontažu. Obično se skidaju i stavljaju jednom godišnje (proljeće-jesen). Dostupni su u bijeloj i smeđoj boji. Izrađuju se točno na mjeru po dimenziji Vašeg otvora prozora.

Rolo komarnici

rolo_komarnikKutija i vodilice izrađene su od visokokvalitetnog ekstrudiranog aluminij, a mrežice od staklenih vlakana obloženih plastikom. Mehanizam/opruga smješten je u kazetu te funkcionira na potez.Koriste se za vrata i prozore,a mogu se montirati horizontalno i vertikalno. Dostupni su u bijeloj i smeđoj boji, a uz nadoplatu po RAL-u.

Krilni komarnici

Krilni_komarnikOkvir komarnika izrađen je od visokokvalitetnog ekstrudiranog aluminija, a mrežice od staklenih vlakana obloženih plastikom. Idealno su rješenje za vrata kada imate potrebu za mnogobrojnim prolazima. Magnetni sistem omogućuje da komarnik ostane zatvoren. Dostupni su u bijeloj i smeđoj boji,a uz nadoplatu po RAL-u. . Izrađuju se točno na mjeru po dimenziji Vašeg otvora prozora.

Na sve modele komarnika dajemo 1 godinu garancije

Raspitajte se za cijene komarnika OVDJE. Pošaljite širinu i visinu prozora, te model i odgovorit ćemo u najkraćem roku.

rolo_komarnik_11

rolo_komarnik_13

komarnik_fiksni

komarnik_fiksni_24

komarnik

Fiksni_komarnik_22

Fiksni_komarnik_1

rolo_komarnik_1